15. maijā no plkst. 13:00 līdz 16:00 ikviens interesents ir aicināts pieslēgties ONLINE ATVĒRTO DURVJU DIENAI Latvijas Kultūras koledžas Facebook tiešraidē, kuras laikā skatītāji tiks iepazīstināti ar piedāvātajām studiju programmām, studiju procesu un uzņemšanu, tāpat tiksimies ar Latvijas Kultūras koledžas absolventiem un specializāciju vadītājiem.

Atvērto durvju diena notiks divās daļās:

1. Oficiālas daļas tiešraide Latvijas Kultūras koledžas Facebook profilā no plkst. 13:00 līdz 16:00 (iepriekšēja pieteikšanās nav nepieciešama);

2. Neoficiālā daļa Zoom platformā, sākums plkst. 18:00 (obligāta iepriekšēja pieteikšanās: https://forms.gle/z5apHDuMQjH6SrS86). Pēc veiksmīgas reģistrēšanās saņemsiet automātisku apstiprinājuma e-pastu.

Kas notiks neoficiālajā daļā? Kopā ar patreizējiem Latvijas Kultūras koledžas studentiem spēlēsim stratēģisko spēli – Mafija, kā arī baudīsim kultūru. Vakars solās būt ļoti aizraujošs, tāpēc reģistrējies neoficiālajai daļai laicīgi. Atvērto durvju diena Latvijas Kultūras koledžā ir bezmaksas pasākums ikviena interesentam!

Ja esi radošs jaunietis un vēlies #radīt sevi kultūrā, vēlies izpausties un veidot karjeru radošajās industrijās, tad Latvijas Kultūras koledža ir tava īstā vieta. Ieplāno sestdienu kopā ar mums un uzzini vairāk par studiju iespējām Latvijas Kultūras koledžā – studiju programmām, specializācijām, iestājpārbaudījumiem, budžeta vietām, stipendijām, maksas vietām, Erasmus+ studijām un praksēm.

Latvijas Kultūras koledža piedāvā trīs studiju programmas dažādās specializācijās:

1) Mākslas institūciju pārvaldība (kvalifikācija – Kultūras menedžeris)kādā no specializācijām: multimediju producēšana, skatuves mākslas (teātra režija, svētku režija), mūzikas menedžments, foto un video producēšana un pasākumu tehniskā producēšana (gaisma un skaņa) (pilna laika studijas), pasākumu producēšana (nepilna laika studijas).

2) Deja (kvalifikācija – Deju kolektīva vadītājs) kādā no specializācijām: laikmetīgā deja, latviešu deja, hip-hop kultūras deja un džeza deja (pilna laika studijas), latviešu deja (pilna laika neklātienes studijas.

3) Bibliotēkzinātne un informācija (kvalifikācija – Bibliotēku informācijas speciālists) kādā no specializācijām: bibliotēku informācijas speciālists (nepilna laika klātienes studijas).

Latvijas Kultūras koledža ir vieta, kur satiekas radošie!

#radisevikultūrā

——-

Papildu informācija par Latvijas Kultūras koledžu mājas lapā www.kulturaskoledza.lv

Jautājumu un neskaidrību gadījumā aicinām zvanīt vai rakstīt WhatsApp: +371 20 229 975.